ALSO Express –  Borlänge 7 november

ALSO Express Borlänge 7 november

Bredda Dina Kunskaper – Säkerhet Och AI i det moderna arbetet

Vår roadshow handlar inte bara om att presentera tekniska aspekter – det handlar också om att bygga relationer och nätverka med likasinnade branschkollegor. Du kommer att få möjlighet att interagera med våra experter och ställa frågor som är specifika för ditt företags unika behov, samt ”klämma och känna” på våra produkter.

ALSO – en partner som är engagerad i din framgång

Plats: Scandic Borlänge, Stationsgatan 21-23

Anmälan: Anmälan Borlänge

AGENDA

15.00-15.05 ALSO hälsar välkommen och introducerar dagens agenda

15:05-15:20 – Upplev framtiden med Co-pilot och OpenAI
Co-ilot är en revolutionerande plattform som drivs av avancerad Open AI-teknologi. Den fungerar som en intelligent samarbetspartner som förstår din kod, dina idéer och hjälper dig att bli ännu mer produktiv. Team ALSO förklarar hur vi kan hjälpa just dig att förstå mer och utvecklas vidare.

15:20-15:40 – Upptäck den ultimata PC leverantören – varför ALSO?
Vårt dedikerade team av teknikexperter förklarar hur du kan få hjälp och guidning till den perfekta PC-upplevelsen. Från att förstå behov till att skräddarsy en lösning

15:40-16:00 – Fördel datacenter och nätverkslösningar
Vår breda portfölj av datacenterlösningar täcker allt från serverhantering och lagring till nätverksoptimering och säkerhet. Oavsett om du och din kund är en liten start-up eller ett etablerat företag, har vi de lösningar som passar dina behov. Från hyperkonvergerade system som effektiviserar IT-hanteringen till molntjänster som möjliggör skalbarhet och flexibilitet – vi har allt du behöver under ett tak. Förstå hur du kan nyttja våra experter.

16:00-16:20 – Säkra verksamhetens framtid med Back-up och säkerhetslösningar
Varje företag är unikt, och vårt team arbetar nära för att förstå specifika behov och skapa skräddarsydda lösningar som passar dig och dina kunder. Förutom att skydda din data mot potentiella hot, hjälper våra Back-up och säkerhetslösningar också till att minimera nedtid och förlust av produktivitet i händelse av en incident. Med pålitliga back-up system kan du återställa din data snabbt. Ta del av kunskap som du kan ta vidare till kund.

16:20-16:40 – Optimera din digitala värld med rätt tillbehör
Oavsett om du och dina kunder är teknikentusiaster, arbetar hemifrån, är på resande fot eller leder ett företag, är våra tillbehör till arbetsplatsen oumbärliga följeslagare. Ge dig själv ett första steg av effektivitet, komfort och trygghet genom att utforska ALSO sortiment – vi guider dig till nästa nivå.

16:40-17:00 – Varför ACMP?
ALSO Cloud MarketPlace, vår cloud platform är mycket mer än automatisk provisionering av molntjänster. Det är marknadens mest omfattande online-marknadsplats med en uppsättning funktioner för försäljning, support, rapportering och självsupport av olika molntjänster. Våra experter delar med sig lite “best practise” om uppdateringar och funktioner.

17.00-20.00 – Vi serverar mingelmat och dryck,
Våra experter finns tillgängliga för vidare frågor och diskussioner. Produkter finns tillgängliga i vår utställningsyta.

 

Har du fler frågor kring detta event så kontakta: 

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66

Carina Berglund
Carina Berglund
Channel Account Manager

Carina.Berglund@also.com
+46(0)768 34 09 59