Vad är ApplicationLink?

ApplicationLink

ApplicationLink är en plattform som hjälper arbetsgivare att hitta rätt kandidater och arbetssökande att hitta spännande jobbmöjligheter. Genom smarta algoritmer matchar den arbetsgivarens krav med arbetssökandes profiler och erbjuder andra verktyg som videointervjuer och kommunikation. Det sparar tid och förbättrar rekryteringsprocessen.

 

Varför ska du använda ApplicationLink?

Tidsbesparing: ApplicationLink sparar tid genom att automatisera och effektivisera rekryteringsprocessen. Genom att använda smarta algoritmer matchas dina kvalifikationer med relevanta jobbmöjligheter, vilket eliminerar behovet av att söka manuellt och undersöka otaliga annonser. Du kan fokusera på de bästa matchningarna och undvika att slösa tid på ointressanta jobb.

Bättre matchningar: Genom att skapa en personlig profil och ladda upp ditt CV ger ApplicationLink dig möjlighet att bli synlig för arbetsgivare som söker dina specifika kompetenser och erfarenheter. Matchningsalgoritmerna analyserar dina profiler och erbjuder rekommendationer om relevanta jobbtillfällen som passar just dig. Detta ökar chansen att hitta rätt jobb och arbetsplats för dig.

Smidig ansökningsprocess: ApplicationLink erbjuder en intuitiv plattform för att ansöka om jobb. Du kan enkelt skapa och anpassa din profil, ladda upp ditt CV och skicka ansökningar direkt via plattformen. Det sparar tid och gör ansökningsprocessen smidigare, vilket ökar dina chanser att bli uppmärksammad av arbetsgivare.

Extra verktyg och funktioner: Utöver matchning och ansökan erbjuder ApplicationLink ytterligare verktyg för att underlätta rekryteringsprocessen. Det kan inkludera möjligheten att genomföra videointervjuer online, hantera och organisera kandidatlistor samt kommunicera direkt med arbetsgivare. Dessa extra funktioner ger en mer komplett och bekväm rekryteringsupplevelse för dig.

 

 

Sammanfattningsvis ger ApplicationLink dig tidsbesparing, bättre matchningar, smidig ansökningsprocess och extra verktyg för att underlätta rekryteringen. Genom att använda plattformen kan du öka dina chanser att hitta rätt jobb och göra rekryteringsprocessen mer effektiv och bekväm.

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66