Backup, Migrering och Säkerhet

AvePoint är ett företag som har enastående produkter för migrering, dataskydd och samarbete inom företag. Deras molnbaserade programvarulösningar är av högsta kvalitet och är väl anpassade för att hantera de utmaningar som företag möter i dagens digitala värld.

Deras datamigrationsverktyg gör det enkelt att flytta data från olika plattformar, vilket sparar tid och minskar risken för dataförlust eller fel. Deras dataskyddsprodukter är också imponerande och kan säkra och skydda företagsdata på ett effektivt sätt. Dessutom erbjuder de innovativa samarbetsverktyg som gör att team kan arbeta tillsammans på ett smidigt sätt.

AvePoints backuplösning är helt automatiserad, vilket betyder att användare inte behöver oroa sig för att manuellt ta backup av viktiga data. Med denna funktion säkerställer AvePoint att alla data regelbundet backupas, vilket minskar risken för dataförlust och andra problem. Med flexibel återställning kan användare enkelt återställa data från en tidigare backup. Återställningsfunktionen är också mycket flexibel och användare kan välja att återställa hela databaser eller enbart specifika filer eller mappar.

Cloud-to-cloud backup innebär att man kan ta backup av data som lagras i molnbaserade applikationer, till exempel Microsoft 365 eller Salesforce. Detta är en viktig funktion för företag som använder molnbaserade applikationer och vill säkerställa att deras data är skyddad och säkerställd även om det skulle ske en händelse som orsakar dataförlust.

 

Migration Fly SaaS eller Server

Automatiserad migrering: AvePoints migreringsverktyg är helt automatiserad, vilket innebär att användare inte behöver oroa sig för manuell migrering av data. Verktyget hanterar alla de tekniska aspekterna av migreringen, inklusive dataöverföring och konfiguration av målmiljön.

Flexibilitet: AvePoints migreringsverktyg är mycket flexibelt och kan användas för att migrera data från en mängd olika källor till många olika målmiljöer. Detta gör det till ett bra verktyg för företag som vill migrera data från en befintlig plattform till en annan.

Minimal stilleståndstid: AvePoints migreringsverktyg är utformat för att minimera stilleståndstid under migreringsprocessen. Verktyget kan migrera data i realtid, vilket innebär att användare kan fortsätta att arbeta medan migreringen pågår. Detta är en viktig funktion för företag som inte har råd med längre stilleståndstider, eftersom det kan påverka produktiviteten och lönsamheten.

Vi på ALSO

Vi på also rekommenderar
Avepoint starkt eftersom dom har en otroligt bra plattform att jobba med. Men dom har också lokal närvaro som kan stötta i processen att komma igång med migration eller backup. 

Youtube kanal med bra information och guider

Partner portal

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66