We stop breaches

CrowdStrike är spetsad teknologi för att skydda din organisation i den digitala eran! Med en framstående plattform för molnbaserad cybersäkerhet ger CrowdStrike banbrytande lösningar för att förebygga och hantera avancerade hot. 

Skydd i Realtid: Med CrowdStrikes plattform kan du känna dig trygg med att din organisation är skyddad i realtid mot de senaste hoten. Genom att använda avancerad AI och maskininlärning upptäcker CrowdStrike hot innan de ens når din företagsmiljö.

Molnbaserad Säkerhet: Gå bortom traditionella säkerhetsmetoder och omfamna molnet! CrowdStrikes plattform erbjuder en flexibel och skalbar lösning som anpassar sig efter din organisations behov och växer med dig.

Enkel Användarupplevelse: CrowdStrike har gjort cybersäkerhet tillgänglig för alla genom en intuitiv och användarvänlig plattform. Du behöver inte vara en expert för att dra nytta av avancerad säkerhet – CrowdStrike gör det enkelt!

Fullständig Säkerhetskontroll: Ta kontroll över din organisations säkerhet med CrowdStrikes omfattande verktyg för övervakning och incidenthantering. Få insikter i realtid och agera snabbt för att skydda din verksamhet.

Välj CrowdStrike och ta steget in i en säkrare digital framtid. Skydda din verksamhet från dagens och morgondagens hot med marknadsledande teknologi och expertis. Din säkerhet är vår prioritet!

För MSSP som vill ta nästa steg

 

Vill du ta nästa steg som MSSP så hjälper vi dig gärna att boka ett möte med CrowdStrike. Tillsammans med CrowdStrikes team gör vi er till den bästa MSSP på marknaden. 

 

 

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66