Verifiera webbplatsens äkthet och säkerhet med digicert

Det finns flera anledningar till varför man kan välja att använda Digicert för sin webbplats eller applikation: 

Säkerhet: Digicert erbjuder högkvalitativ kryptering och säkerhetsteknik för att skydda din webbplats eller applikation mot hot som till exempel phishing och dataintrång.

Tillförlitlighet: Digicert är en av de största och mest respekterade certifikatauktoriteterna (CA) på marknaden, vilket betyder att deras certifikat är erkända av de flesta webbläsare och system.

Flexibilitet: Digicert erbjuder en mängd olika certifikat som kan anpassas efter dina specifika behov, till exempel Extended Validation (EV) certifikat som ger en extra nivå av verifiering och förtroende för din webbplats eller applikation.

Support: Digicert har en mycket kompetent och tillgänglig supportteam som kan hjälpa till med allt från certifikatinstallation till att lösa problem och svara på frågor.

Innovation: Digicert är ständigt i framkant av utvecklingen inom SSL/TLS-teknologin och andra säkerhetsrelaterade områden, vilket innebär att du kan vara säker på att du använder den senaste och mest avancerade tekniken för att skydda din webbplats eller applikation.

Kontakta oss

Om ert cert inte processas som det ska. I dagsläget blir det fel i koppling mot Digicert och då behöver vi manuellt kolla på cert. Kontakta oss om ni har problem. 
Vi jobbar just nu på att bygga om API kopplingar mot leverantör och hur cert visas i ACMP. 

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66