Lagra, organisera och dela dina filer

Dropbox är den ultimata molnbaserade lagringstjänsten som gör det enkelt att lagra, organisera och dela dina filer. Med Dropbox har du alltid tillgång till dina filer från vilken enhet som helst, vilket gör det enkelt att arbeta på resande fot och att samarbeta med andra.

Med Dropbox behöver du aldrig oroa dig för förlorade eller skadade filer igen. Dropbox fungerar som en backup-tjänst, vilket innebär att du kan lagra dina viktigaste filer och dokument på ett säkert ställe som skyddas mot förlust om något händer med dina enheter eller hårddiskar. 

Samarbete har aldrig varit enklare. Du kan enkelt bjuda in andra att dela dina filer och mappar, och samtidigt ha kontroll över vem som har tillgång till vilka filer. Dropbox synkroniserar också dina filer automatiskt mellan dina enheter, så att du alltid har tillgång till den senaste versionen av dina filer oavsett var du befinner dig.

Säkerhet är en av våra högsta prioriteringar på Dropbox. Vi använder avancerade säkerhetsåtgärder som kryptering och flera autentiseringssteg för att skydda dina filer mot obehörig åtkomst. Med Dropbox kan du känna dig trygg med att dina viktiga filer och dokument alltid är säkra och skyddade

Slutligen, med Dropbox kan du förbättra din produktivitet och få mer gjort. Du kan enkelt organisera dina filer och mappar på ett sätt som passar dig bäst, och få tillgång till dem när du behöver dem. Så om du vill ha en enkel, säker och effektiv lagringstjänst som gör det enkelt att samarbeta med andra och arbeta var du vill – välj Dropbox idag.

Tips och trix

Det går att flytta sina existerande Dropbox licenser till marketplace. Men det krävs att vi följer en migreringsprocess och många gånger är det lite trassligt. Här finns en guide över hur migreringsprocessen görs efter att man lagt till licenser i ACMP: Merge Account

Viktigt att komma ihåg när man slår samman. Admin mailadressen på nya licenserna får inte finnas i den gamla miljön. 

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66