Enkel och prisvärd backup

Dropsuite’s molnbaserade lösningar gör det möjligt för företag att enkelt säkerhetskopiera och återställa data från en rad olika plattformar, inklusive e-post, webbplatser, servrar och molnlagringstjänster. Dropsuites tjänster är skalbara och kan anpassas efter företagens behov. De har också en användarvänlig och intuitiv användargränssnitt som gör det enkelt för företagen att administrera och övervaka sina säkerhetskopierings- och återställningstjänster. Med Dropsuite kan företag känna sig trygga i att deras viktiga data är säker och skyddad.

Dropsuite är enkel att använda och kräver ingen teknisk kompetens för att implementera och administrera. Med automatisk backup minskar risken för mänskliga fel och glömska. Med molnbackup så blir det också lätt att återställa data från var som helst med en internetuppkoppling. Lösningen stöder backup för olika plattformar, inklusive Office 365, G Suite, cPanel, och mer. Backup-data är krypterad under transport och i vila, och skyddas av flera lager av säkerhet och redundans.

Sammanfattningsvis kan man säga att Dropsuite skiljer sig från andra backup-lösningar genom sin enkelhet, automatisering, molnbaserade backup, flexibilitet och höga säkerhetsnivå.

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66