Komplettera säkerheten

ESET Security erbjuder antivirus- och säkerhetslösningar för både privata användare och företag. Programvaran erbjuder skydd mot virus, skadlig kod, spionprogram och andra hot som kan orsaka skador på datorer, servrar och mobila enheter.

ESET Security har utvecklats av det slovakiska IT-säkerhetsföretaget ESET, som grundades 1992. Programvaran är känd för sin höga prestanda och låga systembelastning, vilket gör den lämplig för användning på äldre och mindre kraftfulla datorer.

Utöver grundläggande antivirusfunktioner erbjuder ESET Security också funktioner som brandvägg, webbfilter, föräldrakontroll och spamfilter. Programvaran är tillgänglig för Windows, Mac, Linux och Android-plattformar.

Även om Microsofts Windows Defender är en grundläggande antivirus- och säkerhetslösning som ingår i operativsystemet Windows, kan det vara vettigt att använda en tredjeparts antivirus- och säkerhetslösning som ESET Security av flera skäl:

Förstärkt skydd: ESET Security erbjuder en mer omfattande skyddslösning än Windows Defender, med funktioner som brandvägg, webbfilter, föräldrakontroll och spamfilter som hjälper till att skydda ditt system mot olika hot.

Hög prestanda: ESET Security har en hög prestanda och låg systembelastning, vilket betyder att det kan fungera smidigt på både äldre och mindre kraftfulla datorer.

Tillförlitlighet: ESET Security har fått höga betyg från oberoende tester och är känt för sin tillförlitlighet i att upptäcka och ta bort hot.

Kompatibilitet: ESET Security är kompatibelt med både Windows och Mac-operativsystemen, så det kan användas för att skydda dina enheter oavsett vilket operativsystem du använder.

Sammanfattningsvis, om du vill ha ett mer omfattande skydd för dina enheter och förbättra din säkerhet online, kan det vara en god idé att använda ESET Security tillsammans med Windows Defender eller andra antivirusprogram.

Bra att veta

Dels hittar ni nyttig information under downloads i marketplace. Men vi har också bra stöd från Eset i Sverige. Kontakta oss för att få veta mer. 

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66