FlowForma

FlowForma är ett företag som hjälper organisationer att automatisera sina processer och hantera arbetsflöden. Med deras enkla och flexibla verktyg kan användare skapa anpassade arbetsflöden och formulär utan tekniska kunskaper. Genom att automatisera och strömlinjeforma processer kan företag spara tid och resurser. FlowForma fokuserar även på säkerhet, samarbete och analys för att hjälpa användare att optimera sina processer.

 

Fördelar med FlowForma

Effektivisering av processer: FlowForma möjliggör automatisering och hantering av processer, vilket leder till ökad effektivitet. Genom att eliminera manuella och repetitiva uppgifter kan företag spara tid och resurser. Arbetsflöden kan strömlinjeformas och anpassas efter specifika behov, vilket bidrar till en smidigare och snabbare verksamhet.

Enkelhet och användarvänlighet: FlowFormas verktyg och gränssnitt är utformade för att vara intuitiva och lätta att använda. Användare behöver inte ha avancerade tekniska kunskaper för att skapa anpassade arbetsflöden och formulär. Med drag-and-drop-funktionalitet kan användare snabbt och enkelt bygga och anpassa sina processer, vilket sparar tid och minskar inlärningskurvan.

 

Säkerhet och efterlevnad: FlowForma prioriterar säkerheten för företagens data och information. Genom att implementera robusta säkerhetsåtgärder och regler kan företag vara trygga med att deras information skyddas på bästa möjliga sätt. Dessutom kan användare skapa behörighetsregler för att säkerställa att endast auktoriserade personer har åtkomst till känslig information. FlowForma hjälper också företag att uppfylla efterlevnadsregler och krav inom sina branscher.

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66