LetSignit

LetSignit är en plattform för hantering av e-postsignaturer och marknadsföring av företagsvarumärken. Den erbjuder anpassningsmöjligheter för att skapa enhetliga och professionella e-postsignaturer. Dessutom har den verktyg för att skapa och distribuera marknadsföringskampanjer via e-postsignaturer. LetSignit tillhandahåller även analysverktyg för att mäta kampanjresultat. Plattformen är molnbaserad och lättillgänglig från olika enheter. Sammantaget ger LetSignit en kraftfull lösning för att hantera e-postsignaturer och marknadsföra företagsvarumärket.

 

Om LetSignit

Enkel och anpassningsbar: LetSignit erbjuder en enkel och intuitiv användarupplevelse, vilket gör det lätt för användare att skapa och anpassa sina e-postsignaturer. Med en rad olika anpassningsalternativ kan företag skapa signaturer som är i linje med deras varumärke och kommunicerar en professionell image.

 

Effektiv marknadsföring: Genom att utnyttja e-postsignaturer som marknadsföringsverktyg möjliggör LetSignit kostnadseffektiv marknadsföring. Företag kan integrera kampanjer och marknadsföringsbudskap i sina signaturer och nå ut till en bred publik varje gång de skickar e-post. Detta ger företag möjlighet att öka varumärkesmedvetenheten och driva trafik till sina webbplatser eller evenemang.

 

Analys och mätning: LetSignit erbjuder robusta analysverktyg som gör det möjligt för företag att mäta och utvärdera resultaten av sina e-postsignaturkampanjer. Genom att spåra och analysera metriker som öppningsfrekvenser och klickfrekvenser kan företag få värdefulla insikter om kampanjens effektivitet och justera sin strategi vid behov. Detta gör det möjligt för företag att optimera sina marknadsföringsinsatser och uppnå bättre resultat över tid.

Vad är skillanden mellan de olika licenserna: 
Basic är bara signatur-lösningen och FULL är LetSignit’s kompletta erbjudande med alla deras funktioner (signaturer, kampanjer, statistik osv.).

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66