Printix

Printix är en molnbaserad plattform som förenklar hanteringen av utskrifter och skrivare för företag. Den gör det möjligt att centralisera och automatisera utskriftsprocesser från olika enheter. Användare kan skriva ut till valfri skrivare, vilket ger flexibilitet och produktivitet. Plattformen är också säker med autentisering och kryptering. Printix hjälper företag att spara pengar genom att minska antalet skrivare och pappersförbrukning. Sammantaget erbjuder Printix en enkel och kostnadseffektiv lösning för utskriftshantering.

Varför välja Printix?

Enkel och centraliserad utskriftshantering: Printix erbjuder en molnbaserad plattform som gör det enkelt att hantera utskrifter och skrivare från en centraliserad plats. Detta innebär att företag kan undvika besväret med att hantera flera skrivare och utskriftsmiljöer spridda på olika platser. Jämfört med traditionella metoder för utskriftshantering, där varje skrivare måste hanteras individuellt, ger Printix en mer effektiv och smidig lösning.

Flexibilitet och användarvänlighet: Printix möjliggör utskrifter från olika enheter, inklusive stationära datorer, bärbara datorer, smartphones och surfplattor. Detta ger användarna flexibilitet att skriva ut oavsett var de befinner sig eller vilken enhet de använder. Dessutom kan utskrifter skickas till valfri skrivare inom nätverket, vilket ger användarna ännu större frihet och bekvämlighet.

Säkerhet och kontroll: Printix har avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda utskrifter och skrivare. Plattformen använder autentisering och kryptering för att säkerställa att endast auktoriserade användare får tillgång till utskriftsfunktionerna. Dessutom ger Printix administratörer möjlighet att övervaka utskriftsaktiviteter och implementera regler och policyer för att optimera säkerheten och kontrollen över utskriftsmiljön.

Kostnadsbesparingar och hållbarhet: Genom att använda Printix kan företag minska sina kostnader för utskriftshantering. Genom att centralisera utskriftsmiljön och implementera intelligent utskriftsrouting kan företag minska antalet skrivare och utskriftsenheter som behövs. Detta minskar inköpskostnader, underhållskostnader och förbrukningsmaterial. Dessutom kan Printix hjälpa till att minska pappersförbrukningen genom att implementera kvoter och regler för utskrift, vilket är både kostnadseffektivt och miljövänligt.

Tips och trix: 

Här hittar ni manualen för Printix där ni enkelt ser information kring Printix GO, Redirector, Client eller App. 

Printix manual

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66