Break the attack chain

Email Security and Protection
Skydda din företagse-post med Proofpoint – experter inom e-postsäkerhet.

I dagens digitala värld är e-post avgörande för affärskommunikationen. Med ökande hot behövs en pålitlig lösning. Proofpoints e-postsäkerhet ger ett banbrytande försvar med avancerad hotinformation och dynamisk innehållsfiltrering. Proofpoint håller steget före hoten genom realtidsdata och analys. Den dynamiska filtreringen anpassar sig kontinuerligt med maskininlärning, ger proaktivt skydd mot skadligt innehåll och nya cyberhot.

Enkelt gränssnitt ger admin granulär kontroll för anpassning efter företagets behov. I en tid av fjärrarbete säkerställer Proofpoint konsekvent skydd på alla enheter och plattformar. 

I korthet är Proofpoints e-postsäkerhet en intelligent lösning för att stärka ditt företags försvar mot cyberhot. Med avancerad hotinformation och dynamisk filtrering ger Proofpoint självförtroende för säker e-postkommunikation. Skydda din företagsinformation – välj Proofpoint.

Security Awareness
Proofpoint Security Awareness är en framstående lösning för att höja medvetenheten om säkerhet inom företaget. Genom engagerande och anpassningsbara utbildningsprogram stärker Proofpoint medarbetarnas förmåga att känna igen och hantera säkerhetsrisker. Genom att erbjuda realistiska simuleringar av phishing-attacker och kontinuerlig övervakning hjälper Proofpoint företag att bygga en stark försvarslinje mot sociala manipulationer och öka den generella säkerhetsmedvetenheten. Med Proofpoint Security Awareness blir medarbetarna en aktiv del av företagets övergripande säkerhetskultur, vilket minskar risken för cyberhot och dataintrång.

Gratis licenser

Om du som partner lägger till Proofpoint på dig själv så kan ni köra deras tjänster helt gratis, så att ni enkelt kan lära er produkten och blir mästare på att supportera det ni säljer till era kunder. 
Ni får köra både Security och Awareness upp till 50st användare gratis. 

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66