Enkelt att komma igång

SkyKick erbjuder en rad verktyg och lösningar för molnhantering, speciellt inom området för säkerhetskopiering, migrering och hantering av data i molnplattformar. SkyKick gör det möjligt med enkel säkerhetskopiering av cloud-tjänster samt lösningar för att hjälpa företag att alltid ha en fullständig backup av sin Microsoft 365 miljö. 

Varför SkyKick backup:

Automatisering: SkyKick backup-lösningar är automatiserade, vilket innebär att backup sker regelbundet utan att du behöver ingripa manuellt. Detta minskar risken för att backup missas eller att du glömmer att genomföra det, vilket ger extra säkerhet för dina molndata.

Enkelhet: SkyKick backup-lösningar är utformade för att vara enkla att använda, även för personer utan tidigare erfarenhet av molnhantering. Detta gör det möjligt för mindre företag att enkelt säkerhetskopiera sina data och skydda dem från förlust.

Flexibilitet: SkyKick backup-lösningar är flexibla och kan anpassas till olika molnplattformar och företagsbehov. Detta innebär att du kan välja en lösning som passar din verksamhet bäst och att du inte behöver byta molnplattform för att använda SkyKick backup.

Säkerhet: SkyKick backup-lösningar är säkra och följer de högsta säkerhetsstandarderna för molnhantering. Detta gör att du kan lita på att dina molndata är skyddade och att du kan återställa dem om något händer med din primära datalagring.

Sammanfattningsvis är de bästa egenskaperna med SkyKick backup-lösningar dess automatisering, enkelhet, flexibilitet och säkerhet. Dessa faktorer gör det möjligt för företag att enkelt och säkert säkerhetskopiera sina molndata och skydda dem från förlust.

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66