StorageCraft

StorageCraft är ett företag som erbjuder datalagring och dataskyddslösningar. De hjälper företag att säkerhetskopiera och skydda sina data för att undvika förlust och möjliggöra snabb återställning vid behov. Genom sina innovativa produkter, inklusive backup- och återställningslösningar och verktyg för datasäkerhet och hantering, möjliggör StorageCraft effektiv dataskyddshantering. De erbjuder också kontinuerlig dataskyddsteknik för realtidsbackup och dedikerad support för sina kunder. StorageCraft fokuserar på att bevara och skydda företagsdata på ett säkert sätt.

 

Varför välja StorageCraft?

Det finns flera anledningar till varför man bör välja StorageCraft framför andra alternativ inom datalagring och dataskydd. Här är fyra viktiga punkter som framhäver fördelarna med StorageCraft:

Omfattande och pålitliga lösningar: StorageCraft erbjuder en bred portfölj av dataskyddslösningar som täcker olika behov och scenarier. Deras backup- och återställningslösningar är kända för sin pålitlighet och effektivitet. Genom att erbjuda tekniker som kontinuerlig dataskydd (CDP) och realtidsbackup kan StorageCraft minimera datoförlust och möjliggöra snabb återställning vid incidenter. Deras omfattande produktutbud ger flexibilitet och anpassningsbarhet för olika företagsbehov.

Innovativa teknologier: StorageCraft ligger i framkant när det gäller att införa nya och innovativa teknologier inom datalagring och dataskydd. Genom att kontinuerligt utveckla och implementera avancerade lösningar håller de sig steget före sina konkurrenter. Exempelvis har de introducerat tekniken för kontinuerlig dataskydd (CDP) som möjliggör realtidsbackup och snabbare återställning. Genom att välja StorageCraft får man tillgång till de senaste teknologierna för att skydda sina data.

Centraliserad hantering och kontroll: StorageCraft erbjuder lösningar för centraliserad hantering och kontroll av företagsdata. Genom att erbjuda en plattform för övervakning, analys och styrning av data på olika plattformar och enheter, kan företag effektivisera sin dataskyddshantering. Detta ger en bättre kontroll över data, möjliggör efterlevnad av dataskyddsförordningar och underlättar hanteringen av stora datamängder på ett enhetligt sätt.

 

Dedikerad support och service: StorageCraft är kända för sin dedikerade support och service till sina kunder. Genom att erbjuda snabb och pålitlig support hjälper de sina kunder att implementera och hantera sina dataskyddslösningar på bästa sätt. Detta innebär att man får stöd och hjälp vid behov och kan lita på att ens datalagring och dataskydd är i goda händer.

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66