Arkivera data på bästa sätt

Tiger Bridge är en programvara som utvecklats av företaget Tiger Technology för att underlätta hantering och arkivering av data i molnet. Det är en så kallad ”hybrid cloud” lösning, vilket innebär att den kan integreras med både lokala och molnbaserade lagringslösningar.

Med Tiger Bridge kan användare enkelt och säkert flytta data mellan lokala och molnbaserade lagringsmiljöer. Detta gör det möjligt att dra nytta av fördelarna med molnbaserad lagring, som exempelvis skalbarhet och flexibilitet, samtidigt som man bibehåller kontrollen över sina data.

En av de stora fördelarna med Tiger Bridge är dess enkla och användarvänliga gränssnitt, som gör det lätt att administrera och hantera data både lokalt och i molnet. Dessutom erbjuder programvaran avancerade funktioner för säkerhet, såsom kryptering och autentisering, för att skydda data från obehörig åtkomst.

Tiger Bridge används ofta av företag och organisationer inom media- och underhållningsbranschen, där stora mängder data måste hanteras och arkiveras på ett effektivt sätt.

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66