Komplettera er mail-säkerhet

VADE Secure är ett franskt säkerhetsföretag som tillhandahåller lösningar för e-postsäkerhet till företag av alla storlekar. VADE Secures lösningar för e-postsäkerhet inkluderar skydd mot phishing- och malware-attacker, liksom skydd mot spam, virus och andra typer av e-postsäkerhetshot. Företagets lösningar bygger på artificiell intelligens och maskininlärningstekniker, vilket gör det möjligt för dem att upptäcka och blockera även de mest sofistikerade e-postattackerna.

Kompletterande mailsäkerhet är viktigt eftersom grundläggande e-postsäkerhet ofta inte är tillräckligt för att skydda mot dagens avancerade cyberhot. Många standardlösningar för e-postsäkerhet erbjuder skydd mot spam, virus och andra kända hot, men de kan inte alltid upptäcka eller blockera nya och okända hot.

Med VADE Secure ingår också en mailtvätttjänst. Mailtvätttjänsten används för att skanna och filtrera inkommande och utgående e-postmeddelanden. VADE´s mailtvättt är också konfigurerbar och kan anpassas efter varje företags unika behov och säkerhetspolicyer. Detta gör det möjligt för företag att skydda sina e-postmeddelanden och företagsdata på ett skräddarsytt sätt.

Vi på ALSO tycker

Att VADE erbjuder en mycket smidig lösning som är lätt att komma igång med. Ni hittar också bra information under downloads i ACMP. 

Kontakt leverantör

Monica Naida

Monica Naida

Inside Sales EMEA

Kontakt ALSO

Magnus Drewsen
Magnus Drewsen
Product Sales Specialist, Cloud

Magnus.Drewsen@also.com
+46 (0)768 34 00 66